Maak kennis met de Google Nest Hub

FUNCTIES

KOPEN


Met de Google Nest Hub krijg je in elke kamer van je huis hulp in één oogopslag. Met de ingebouwde Google Assistent zie je altijd het beste en nieuwste uit Google Foto's. En kun je al je verbonden apparaten bekijken en bedienen op één dashboard. Gebruik gewoon je stem om YouTube te kijken en nummers af te spelen op YouTube Music. En om met Voice Match onder andere je persoonlijke agenda, de route naar je werk en antwoorden van Google op te halen. De Hub helpt je bij al die kleine momenten. Zo heb jij tijd voor alle grote momenten.

Het ultieme digitale fotolijstje
Met Google Foto's kunnen de beste en nieuwste foto's van je dierbaren automatisch worden getoond. Ook kun je je stem gebruiken om je foto's te laten zien.

Bedien je connected home
Bekijk en bedien geschikte lampen, camera's, tv's en andere apparaten vanaf één dashboard. Dit werkt met Nest en duizenden smartapparaten van andere populaire merken.

Speel video's en nummers van YouTube af
Kijk YouTube-video's, speel nummers en clips af van YouTube Music en luister naar Spotify en Pandora.

Krijg handsfree hulp van de Google Assistent
Bekijk onder andere je dagschema, de route naar je werk en herinneringen met Voice Match. Of krijg visueel antwoord van Google en bekijk handige video's op YouTube.

Ontworpen voor elke kamer in huis
De Google Nest Hub: een natuurlijke aanvulling op elke kamer in huis. Dankzij Ambient EQ wordt de Hub afgestemd op de kleuren en verlichting van de omgeving. De foto's van de Hub passen zo moeiteloos bij het interieur van je huis.